Main | Feedback »

Comments

Mia

Ha- jag som just froggat min deep v, anmält mig till Tudor Roses-knitalongen... och så dyker det här upp! Jag vill ju vara med på allt. Och jag har ett äkta UFO- en färösjal som ger mig dåligt samvete. Så: jag vill vara med! Som variant 2. Fotboll lär det bli tittat på, vare sig jag vill eller inte...

Marika H

Kul! Vi är 2!

Soili

Det är klart att man ska vara med,

Marie E

Hej! Jag är me'! Vilken kategori har jag inte bestämt ännu...troligen något nytt.
Bra idé - vi hörs

Konststycket

Räkna in mig också! Man kan ju alltid välja ett väldigt blygsamt projekt, som parallellsticknings-nybörjare alltså...

Carina

Count me in!!! Vilken kategori det blir har jag inte bestämt än, det är ju nästan en månad kvar....

Maria

Kan detta vara ett tillfälle för en lätt avsomnad Aberlady att vakna upp, kanske inet med målet att bli klar under VM, men ändå:-) Lägger pannan i DJUPA veck och funderar...

Eva

Klart att jag ska vara med. Lite UFO:s som ska bli FO samt något nytt blir det nog.
Eva i Lund

Lisa

KLart jag ska vara med! OS-lagets blogg verkar ha somnat helt så frågan är om jag inte ska avsluta den och sen krypa upp i soffan (eller på balkongen med radion på...) och fotbollssticka för glatta livet i sommar! Sign me up! Kram

Linster

Ja, jag hänger på! Man borde ju sticka nåt som inte kräver så mycket uppmärksamhet... antingen blir det en tröja till min gudson, eller så gör jag tvärt om och försöker komma vidare på den enorma Frost Flowers-spetssjalen, som kräver en hel del. Fotboll och stickning, kan det bli roligare?!

Katarina

Jag är så på som det bara går att bli! Här ska stickas på WIP:are! Och med stor sannorlikhet påbörjas en hel del nya projekt.

Lysande initiativ!

Marika

Jaha, jag får nog hänga med.... hmmm, med Le Tour på det så kan man sportsticka från den 9 juni till den 23 juli. Sticksportsommar!Passar bra när alla pengar i sommar går till det nyinköpta radhuset.
Jag TROR att jag ska ta hand om en del UFOs som ligger hemma och väntar på att få se dagsljus. Kanske. Eller så blir det Falkenberg-sjalen. Eller.....

Ann-christin

Ja och jag vill också vara med hopppas jag hinner få in nytt garn så det räcker till en damtröja

Rosmy

Jag är med! Jag kanske inte kollar fotboll varje dag (när solen skiner) men sticka kan man ju göra ändå. Mina UFOn kan behöva en omgång.

Sarah

Oh så roligt, jag vill gärna vara med!
Som f d olympiad-stickare vill man ju prova på ett VM också!
Så får jag en chans börja på något nytt ...


Catrin

Självklart är jag med!!!

Ingrid Palm

Jag är också med. Skall bli riktigt kul.
Ingrid

Boel

Jag vill också vara med!! =)Håller med Katarina om att det blir en härlig sport- och sticksommar med både VM i fotboll och Tour de France.

Jag hoppas att jag kommer att välja UFO-linjen för det finns det några i korgen. Framförallt sådana som ska sys ihop. Annars blir det en tröja till maken från Östergötlands Ullspinneri.

Boel

Jag vill också vara med!! =)Håller med Katarina om att det blir en härlig sport- och sticksommar med både VM i fotboll och Tour de France.

Jag hoppas att jag kommer att välja UFO-linjen för det finns det några i korgen. Framförallt sådana som ska sys ihop. Annars blir det en tröja till maken från Östergötlands Ullspinneri.

Karin

Räkna med mig, har ännu ingen aning om vad jag ska göra - men det kommer att bli jättekul!

Fosco

Jag är på!

Vilket projekt det blir är jag inte rikgit bestämd på än, men det kanske har någonting med att sticka min första tröja att göra.

Sigrid/Garngamen

Men, Jag har aldrig tittat så mycket på sport som under OS.. tack vare stickningen tror jag, men käraste Marika, jag älskar KAL's och speciellt en du ordnar, men fotboll? Hjälp, nog för jag bor i Fotbollens mecka Älvsjö (liksom du ;-) men jag tycker fotboll är urtråkigt. Jag kan högst se 10 sekunder utan att lida... Så det känns lite oärligt att vara med? eller? Vad säger du? Sticka ihop gör jag gärna. men bara tanke på fotboll.. mja...

Ingalill Ridemark

Jsg vill vara med........ blir UFO som gäller. Missade OS men vill definitivt inte missa VM.

Marika H

Hint, Sigrid: Jag kommer inte att kontrollera hur mycket fotboll du insupit. :D

Anna

Jag vill också vara med!
Kul idé, omöjlig att motstå.
Troligen något nytt...inte bestämt mig ännu.

The comments to this entry are closed.